Διαχειριση Κοινωνικων Δικτυων

facebook_logo_square

Διαχείριση Εταιρικής σελίδας στο Facebook

Η SkylabCreative προωθεί μια σειρά από οικονομικές υπηρεσίες αναβάθμισης ή διαχείρισης της εταιρικής ή ιδιωτικής σας σελίδας στα Social Media.

Αυτές οι υπηρεσίες απευθύνονται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις, που λόγω έλλειψης χρόνου ή μικρής επαφής με το Internet και τα Social Networks, δεν έχουν τη δυνατότητα να τα διαχειριστούν οι ίδιοι.

Ετήσια Προγράμματα Διαχείρισης Social Media

Ξεκινώντας από το Facebook, σας παρουσιάζουμε τα πρώτα οικονομικά μας πακέτα αναβάθμισης και διαχείρισης. Κάντε κλικ στο πακέτο που σας ενδιαφέρει προκειμένου να δείτε λεπτομέρειες, πλήρη χαρακτηρηστικά αλλά και τιμές!

Δείτε το πρόγραμμα διαχείρισης εταιρικής σελίδας στο facebook (Facebook Light) αναλυτικά.Δείτε το πρόγραμμα διαχείρισης εταιρικής σελίδας στο facebook (Facebook Advanced)αναλυτικά.Δείτε το πρόγραμμα διαχείρισης εταιρικής σελίδας στο facebook (FULL Facebook) αναλυτικά.

και ολα αυτα, παντοτε σε συνεννοηση μαζι σας!

Αυτόνομες παροχές βελτίωσης της σελίδας σας  στο Facebook

Και για εσάς που δεν επιθυμείτε ένα πλήρες πακέτο υποστήριξης και διαχείρισης της σελίδας σας στο Facebook, αλλά χρειάζεστε μόνο κάποιες από τις βελτιώσεις που μπορούμε να σας προσφέρουμε, δημιουργήσαμε την υπηρεσία «Facebook Sniper«. Περισσότερα εδώ.

Έτσι, θα μπορείτε να απολαμβάνετε μια αποτελεσματική παρουσία στα social networks, χωρίς να αφιερώνετε ιδιαίτερο χρόνο και χωρίς να απαιτείται να έχετε ιδιαίτερες γνώσεις , από την άνεση του γραφείου σας ή του σπιτιού σας. 

Χαρακτηριστικά:

1. Εξαρτώμενη & Αυτόνομη Διαχείριση | 2. Πολύ Χαμηλό Κόστος | 3. Ετήσιος Κύκλος Διαχείρισης. 

Ετησια Προγραμματα

Facebook Page Administration

 

  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • Twitter
  • DeviantArt