Κατασκευη Ιστοσελιδων

SkylabCreative-Custom-Websites

Η μονα-δική σας Ιστοσελίδα!

Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό και την υλοποίηση της πρότυπης ιστοσελίδας σας (custom made websites), από τη σύλληψη της ιδέας, ως τη δημοσίευσή της.

Σχεδιάζοντας ένα website «από το μηδέν», εκτός από τη μοναδικότητα και την πρωτοτυπία της ιστοσελίδας σας, εξασφαλίζετε με συνέπεια, την ενιαία εικόνα της επιχείρησης ή υπηρεσίας σας σε σχέση με την εταιρική σας ταυτότητα. Επιπλέον, μπορείτε να εισάγετε εφαρμογές και άλλα στοιχεία, που στην περίπτωση κάποιων προτύπων, δεν είναι δόκιμο να ενσωματωθούν.

Συζητήστε μαζί μας, ώστε να αναγνωρίσουμε τις ανάγκες τoυ project, αλλά και τις προσδοκίες που έχετε από τη νέα σας ιστοσελίδα και εμείς θα σας παρουσιάσουμε ικανές και ολοκληρωμένες λύσεις που, πρακτικά θα σας λύσουν τα χέρια και αισθητικά θα απογειώσουν την εικόνα σας.

Αναλυτικά:

Ανάλογα με τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του κάθε project, μια ιστοσελίδα μπορεί να έχει ειδικά χαρακτηριστικά και πρόσθετες εφαρμογές, ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και τις ιστοσελίδες e-shop, που κύριο στόχο έχουν τη δημιουργία επιπλέον πωλήσεων σε πραγματικό χρόνο. Έτσι, οι κύριες κατηγορίες ιστοσελίδων είναι οι παρακάτω:

Απλές ιστοσελίδες παρουσίασης υπηρεσιών ή προφίλ

Μια απλή ιστοσελίδα παρουσίασης, με μικρό σε όγκο περιεχόμενο, αντικατοπτρίζει ακριβώς τον τίτλο της. Για να το θέσουμε πιο απλά, αποτελεί μια online βιτρίνα που παρουσιάζει γενικές πληροφορίες γύρω από το εμπόρευμά ή τις υπηρεσίες, δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις ενημέρωσης, ενώ, μόνο σκοπό έχει την πληροφόρηση του επισκέπτη για τις παροχές που προσφέρει η επιχείρηση ή το project.

Χαρακτηριστικά:

1. Εξαρτώμενη Διαχείριση | 2. Χαμηλό Κόστος | 3. Μικρός Χρόνος Κατασκευής. 

Απλές ιστοσελίδες παρουσίασης προϊόντων

Μια απλή ιστοσελίδα παρουσίασης προϊόντων απαιτεί διαφορετικό «στήσιμο» από μια σελίδα παρουσίασης υπηρεσιών ή προφίλ, ενώ διαφοροποιείται και στον όγκο του περιεχομένου. Απαιτεί περισσότερο χρόνο κατασκευής, αλλά προσφέρει ιδιαίτερη προβολή στα προϊόντα και τις προσφορές μιας επιχείρησης.

Χαρακτηριστικά:

1. Εξαρτώμενη διαχείριση | 2. Μέσο κόστος | 3. Μέσος χρόνος κατασκευής. 

Ιστοσελίδες παρουσίασης, με υποστήριξη Συστήματος Διαχείρισης Περιεχομένου – Content Management System (CMS).

Ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη ενός CMS για την εύκολη διαχείριση ολόκληρης της ιστοσελίδας αποτελεί ένα σημαντικό πλεονέκτημα για κάθε διαχειριστή website. Αυξάνει το κόστος κατασκευής, αλλά μειώνει μεσοπρόθεσμα το κόστος συντήρησης της ιστοσελίδας, ειδικά σε περιπτώσεις που απαιτείται η συχνή ενημέρωση και ανανέωση του περιεχομένου.

Προτείνεται μόνο για ιστοσελίδες που παρουσιάζουν τις παραπάνω ανάγκες.

Χαρακτηριστικά:

1. Αυτόνομη διαχείριση | 2. Υψηλό κόστος | 3. Υψηλός χρόνος κατασκευής. 

Ιστοσελίδες E-Shop, με υποστήριξη Συστήματος Διαχείρισης Περιεχομένου – Content Management System (CMS) και σύστημα online πωλήσεων.

Μια E-Shop ιστοσελίδα δίνει άμεση πρόσβαση σε χιλιάδες νέους πελάτες και, με την κατάλληλη προώθηση, πολλαπλασιάζει το εισόδημά σας, απαιτώντας ελάχιστα έξοδα συντήρησης. Οι ιστοσελίδες E-Shop έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις και, σε συνδυασμό με την ανάπτυξη ενός CMS με όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την πραγματοποίηση και τη διαχείριση των online πωλήσεων, αυξάνουν το κόστος και το χρόνο κατασκευής, αλλά παράλληλα δημιουργούν άμεσα ένα επιπλέον σημείο πώλησης για τα προϊόντα σας και αυξάνουν τις συνολικές σας πωλήσεις.

Χαρακτηριστικά:

1. Αυτόνομη διαχείριση | 2. Υψηλό κόστος | 3. Υψηλός χρόνος κατασκευής. 

Πείτε μας πως το θέλετε.

Χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας μας, συμπληρώνοντας τα στοιχεία της επιχείρησής σας, καθώς και ότι θα θέλατε να περιλαμβάνει η νέα σας ιστοσελίδα, ή απλώς στείλτε μας τη διεύθυνση μιας ιστοσελίδας ,που έχετε δει και ανταποκρίνεται στις προτιμήσεις σας.

Εμείς θα αξιολογήσουμε αυτά τα στοιχεία, θα σας προτείνουμε την καλύτερη λύση και θα σας αποστείλουμε άμεσα πλήρη ανάλυση κόστους και χρόνου κατασκευής, ώστε να προϋπολογίσετε τα έξοδά σας και ταυτόχρονα να γνωρίσετε τις δυνατότητες που θα έχει το νέο σας website.

  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • Twitter
  • DeviantArt