Οι προσφορες μας

SkylabCreative-Wordpress-Website-Christmas-Offer

WordPress Website από 350,00€!*

Τώρα μπορείτε να έχετε ένα πλήρως διαχειρίσιμο website με CMS panel χτισμένο πάνω σε πλατφόρμα WordPress.

Οι ιστοσελίδες πoυ κατασκευάζονται σε WordPress, σας δίνουν τη δυνατότητα να διαχειρίζεστε αυτόνομα την ιστοσελίδα σας και να προσθέτετε ή αφαιρείτε περιεχόμενο όποτε εσείς το θέλετε, χωρίς την παρέμβαση κάποιου εξωτερικού συνεργάτη.

Η πλατφόρμα αυτή προσφέρει μεγάλη ευελιξία στην παραμετροποίηση της ιστοσελίδας σας, καθώς βασίζεται πάνω σε εκατοντάδες πρότυπα, που εμπλουτίζονται από χιλιάδες μικροεφαρμογές, ώστε να καλύπτει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού χρήστη.

* Το κόστος που αναφέρεται περιλαμβάνει μόνο την κατασκευή ή παραμετροποίηση της WordPress  Ιστοσελίδας σας. Δεν περιλαμβάνονται έξοδα Hosting, αγοράς Template, Φ.Π.Α., Domain Name ή άλλες τρίτες εφαρμογές, που  ενδεχομένως να επιθυμείτε να ενσωματωθούν στην ιστοσελίδα σας.

Χαρακτηριστικά:

1. Αυτόνομη Διαχείριση | 2. Χαμηλό Κόστος | 3. Μικρός Χρόνος Κατασκευής.

40-Isologismoi

Εταιρικές Ιστοσελίδες Ισολογισμών – Δημοσίευση Ισολογισμού από 40,00€!*

Σύμφωνα με το νόμο 4072/2012 (άρθρο 232), η δημοσίευση των ισολογισμών Ε.Π.Ε., Ανωνύμων και λοιπών Εταιριών, μπορεί να γίνεται πλέον στην εταιρική ιστοσελίδα της επιχείρησης αντί των συνηθισμένων έντυπων μέσων (εφημερίδες).

Η SkylabCreative δημιουργεί για την επιχείρησή σας Εταιρική Ιστοσελίδα Ισολογισμών και μειώνει στο ελάχιστο τα έξοδα δημοσίευσής τους. Το μόνο που απαιτείται από εσάς για τη δημιουργία της  Εταιρικής Ιστοσελίδας Ισολογισμών, είναι να μας στείλετε μια εντολή εργασίας με το σήμα και τα στοιχεία της εταιρίας σας, καθώς και τον ισολογισμό που θέλετε να δημοσιεύσετε σε μορφή pdf.

Εμείς θα αναλάβουμε, σε συνεννόηση μαζί σας, το σχεδιασμό και κατασκευή responsive ιστοσελίδας (για τη σωστή απεικόνισή της σε smartphones και tablets), την καταχώρηση του ονόματος (Domain Name), τη φιλοξενία της σε δικούς μας servers, και την περιοδική δημοσίευση των ισολογισμών σας.

- Αρχικό κόστος κατασκευής: 80,00€*

- Ετήσιο συμβόλαιο συντήρησης**: 40,00€*

*Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α., ** Περιλαμβάνεται η δημοσίευση, η ανανέωση καταχώρησης του ονόματος και η φιλοξενία.

Χαρακτηριστικά:

1. Εξαρτώμενη Διαχείριση | 2. Πολύ Χαμηλό Κόστος | 3. Μικρός Χρόνος Κατασκευής. 

  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • Twitter
  • DeviantArt