Γενικα για εμας…

Λίγα λόγια για τη SkylabCreative.

Η SkylabCreative ιδρύθηκε το 2005, με σκοπό τη δημιουργία και αναπροσαρμογή εταιρικών και εμπορικών σημάτων για εταιρίες και επιχειρήσεις υπηρεσιών και προϊόντων.

Ένα μεγάλο κομμάτι των δραστηριοτήτων μας αποτελεί η δημιουργία εταιρικής ταυτότητας, ενώ, από το 2008, που συνεργαζόμαστε στενά με web designers, επεκταθήκαμε στη μελέτη και κατασκευή ιστοσελίδων εταιρικής παρουσίασης στο internet. Μεταξύ των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους πελάτες μας είναι και ο σχεδιασμός πάσης φύσεως εντύπων

Η Φιλοσοφια μας

SkylabCreative-Web-IntroductionsΑνοίγουμε στους πελάτες μας τις πόρτες για νέες ευκαιρίες και τους εκπαιδεύουμε, ώστε να μπορούν να τις εκμεταλλευτούν, με το ελάχιστο δυνατό κόστος!

H SkylabCreative, είναι το δημιουργικό γραφείο που θα οδηγήσει εσάς, το προϊόν σας ή/και την ταυτότητα της επιχείρησής σας, στην αναγνώριση. Μέσα από τις δραστηριότητές μας, θα προβάλλουμε, με όλους τους σύγχρονους τρόπους, το αντικείμενο ή την ιδέα που θα μας εμπιστευθείτε, με σεβασμό στις επιθυμίες σας και αποτελεσματικότητα στην εφαρμογή.

Θα αναλάβουμε να δημιουργήσουμε την εικόνα της επιχείρησής σας προς το κοινό, ή να μεταμορφώσουμε την ήδη υπάρχουσα. Θα προβάλλουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, τόσο έντυπα, όσο και ηλεκτρονικά. Θα ανοίξουμε για εσάς νέους ορίζοντες, τόσο στην τοπική, όσο και στην ευρύτερη αγορά. Στόχος μας : να γνωστοποιήσουμε  ή να αναβαθμίσουμε την εμπορική σας παρουσία, ώστε να διεκδικείτε μεγαλύτερο ή/και ποιοτικότερο μερίδιο από αυτή.

Βοηθάμε τους πελάτες μας να ενταχθούν στη συνεχώς αυξανόμενη ηλεκτρονική αγορά!

Το internet αποτελεί μια συνεχώς αναπτυσσόμενη αγορά, γεμάτη ευκαιρίες και νέα εργαλεία, τα οποία κάθε επιχείρηση θα ήθελε να εκμεταλλευτεί. Οι 454.000.000 ενεργές ιστοσελίδες, που κοσμούν με την παρουσία τους αυτή την πολυπληθή αγορά, επιχειρούν σε ένα περιβάλλον στο οποίο κινούνται δισεκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως.

Η ηλεκτρονική  αγορά, με την αμεσότητα που προσφέρει,  δημιουργεί εύκολα και γρήγορα νέους πελάτες και ενισχύει τους δεσμούς με τους ήδη υφιστάμενους. Αναμφίβολα, αποτελεί ένα μοναδικό εργαλείο, που καμία επιχείρηση δεν θα πρέπει να αφήνει ανεκμετάλλευτο.

Η SkylabCreative φροντίζει να εισαγάγει την επιχείρησή σας στον κόσμο του Internet και των Social Networks, ενώ παράλληλα σας ανοίγει την πόρτα σε ένα νέο κοινό, διευρύνοντας το πιθανό σας πελατολόγιο. Σε κάθε σας βήμα, η SkylabCreative βρίσκεται κοντά σας, ώστε να σας βοηθήσει με τις υπηρεσίες της, αλλά και με πρακτικές συμβουλές.

  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • Twitter
  • DeviantArt